Menu
Gildia Pióra na Patronite

bo my tylko upadamy

Zgrabnie ktoś nas napisał.
Bez miłości, bez sensu
żyjemy sobie byleby mieć.
Zamknięto nas.
Coraz tu ciaśniej, a i ja coraz większa.
Z duszą gdzieś za drzwiami, czekam.
Za każdym razem coraz niżej
Coraz to bliżej ziemi
Coraz to dalej od słońca.
Nie jestem wolna.
Żyję w czterech ścianach,a to już schemat.
Małość nie może stać się wielkością
Jeżeli wielkość jest mi obca.

1594 wyświetlenia
43 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!