Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zmienić świat...

Z głowy i z serca...zapomnieć mi trzeba
Zobaczyć nad sobą kawałek błękitnego nieba
Poszukać w swej duszy coś co ciągle drzemie
Odnaleźć swą drogę...odnaleźć siebie

Zastąpić marzenia?...tego sie nie da
Taką mamy naturę...taka jest życia naszego potrzeba
Przejrzeć się w swym życiu...jak w górskim potoku
Nie zostawiać łez...dla innych na widoku

Pragnienie swe ziścić...marzeń mieć tysiące
Do ludzi sie uśmiechać...mieć na twarzy słońce
Takie są teraz moje założenia
Czas zająć sie sobą....swój świat wreszcie zmieniać

ulenka5

11 085 wyświetleń
53 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!