Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zerwałam chmury
słońce uciekło
Zamknęli Niebo
- nieczynne.

Lód spada z
ust
otwarła się ziemia.

Na klęczkach błagam
o przebaczenie
lecz
zbyt dużo dźwięków
byś usłyszał ducha.

22 534 wyświetlenia
262 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!