Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nocka

zegary nie śpią
ponieważ wskazówki leniwie
tik tak
noc chce położyć wszystkich
ale przecież są nocne zmiany

komu dzień dobry
temu śniadanie
a ty śpij po zmianie

przespany dzień piękny
życie ciężkie
leży na wątrobie

jedno gonisz
drugie przytłacza
potrząsa
patrząc czy żyjesz

metabolizm
kłuci się z kolacją

8197 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!