Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zebrałam z wiatru
Twoje wyrzucone słowa
i lepię imitację ciała
z rozproszonej ciszą
pamięci.

Szperam i szukam
zapisanych schematów
by jak z fragmentów klocków
na użytek wyobraźni
Twój kształt zgwałcić.

11 340 wyświetleń
84 teksty
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!