Menu
Gildia Pióra na Patronite

ze snów

ze słów pozostały
same głoski

z myśli
przetarte obrazy

z szelestu
podbieram barwę słów

z oka świt
niewyspanej powieki

11 512 wyświetleń
204 teksty
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!