Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kocham Cię

Zbliżyć się do Ciebie
tak by Cię nie stracić
Odwagi często brakuje

Wyrzec się namiętności
by nie pozwolić Ci odejść

Wystarczy mi obecność
że Jesteś obok mnie blisko

Kocham Cię ponad wszystko
podążając za śladami przyjaźni

Przyjaźń i miłość
spory toczą z sobą

Namiętność czy zobojętnienie?
A ja kocham Cię coraz mocniej ❤️❤️❤️

93 740 wyświetleń
900 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!