Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zorza

Teksty z obrazami - Zorza - _lisek
Zorza - _lisek

*

Zbierając okruszki z gwiazd,
Upuściłam kwiat,
Wtopił się on w świat,
Zabierając strach,
Został mi więc żal,
Najpiękniejszy bal .

978 wyświetleń
9 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!