Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Wróciłam..."

Zawsze wracamy...
Skąd przyszliśmy ?
Zdeptana historia
Młodości czas
Wojna i pokój
Lód i ogień
We mnie
Naprzemiennie
Straty i zysk
Więcej strat
Mój świat
Młodych lat
Stracony bezpowrotnie
Domek z kart
Przeminęłam z wiatrem
Jak cień
W słoneczny dzień
By wrócić
Wróciłam więc
Tego chcę
Dla Ciebie
Przyjacielu Mój
Tracąc siebie
Przez chwilę
Tworząc Nas
Jeszcze raz
Otwierając serce
Bólu pełne
Kosztując słodyczy
Gorzkiej czekolady
Serca Twego
Czy będzie coś z tego
?
Wróciłam...Wracamy...
Zawsze wracamy po coś...

14.11.2020
12:56

281 885 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących