Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sekundy życia

~Zawsze wierzyłam w stracone chwile,
że i tak do czegoś nas doprowadzą,
coś oznaczają,
wiele znaków na drodze,
wiele słów wypowiedzianych
przypadkiem albo celowo...
To zawsze ma znaczenie...
Wierzę w to, że wszystko dzieje się z jakiejś przyczyny.
Zgodnie z celem i przeznaczeniem.
Nie ma w naszym życiu żadnych sekund bez znaczenia~

32 759 wyświetleń
241 tekstów
31 obserwujących
  • Bezsens

    22 October 2010, 22:22

    Mądre, takie... zeszytowe :D :)

  • honey_007

    7 October 2010, 21:57

    Cenne słowa, piękna puenta :)