Menu
Gildia Pióra na Patronite

Silna.

„Zawsze na stoliku
Była niedopita kawa
I kilka okruchów
Po porannym śniadaniu”

Nie obudziło mnie
Gotowane wody
I blask słońca
Od podniesionych rolet

Został jeden kieliszek do wina
I niedokończone plany na przyszłość

Nie ma już jego skóry
I zapachu perfum
Ani ramion
Owijających mnie nocami

Ale jestem silna
Jak nikt
Przecież kiedyś go nie było
I żyłam

Tylko...

https://www.youtube.com/watch?v=BS6uKBxsGAI

16 294 wyświetlenia
237 tekstów
71 obserwujących
  • zugimihau

    21 June 2015, 22:46

    Czasami czary są prawdziwe..
    Dziękuje:) pozdrawiam

  • krysta

    21 June 2015, 22:29

    ''Michalino'' pięknie czarujesz ;);)
    pozdrawiam

  • zugimihau

    21 June 2015, 22:25

    ...czyli...dobrze podszywam się od kobiety:)

  • mill

    21 June 2015, 22:21

    ...ładny ;)...fisz...

  • 21 June 2015, 21:51

    Ładna piosenka. Na czasie.

  • Pechowa_

    21 June 2015, 20:57

    Mega cudowny wiersz !!!

    Utożsamiam się z nim emocjonalnie :)