Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za to, że mnie Bóg ocalił ...

Zawsze chciałem grać na basie,
pięknie tak, jak tylko da się ...
teraz, w czasie Uwielbienia,
mogę spełniać te marzenia.

Tak mą wdzięczność okazuję
za to, że mnie Bóg ocalił ...
staram się jak tylko umiem
i tym Boga będę chwalił.

Chcę być wdzięczny i być dobry
i nie tylko tam, na scenie,
pracowity i porządny
jak strun basu mego brzmienie.

Czuję się jak ocalony
z jakiejś strasznej katastrofy ...
Niechaj będzie uwielbiony
ten, co żywot dał mi nowy!!!

Poniżej część muzyczna naszego niedzielnego nabożeństwa, która była wyjątkowa, gdyż poprzedzał ją pierwszy w naszym miasteczku wieczór Uwielbienia ...
https://www.youtube.com/watch?v=YPoii5_feT8&t=209s

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!