Menu
Gildia Pióra na Patronite

mgły

zawisły baldachimem na smukłych drzewach
ulotne i nieuchwytne

skrywały coś
albo wręcz przeciwnie
na przekór ludzkim tajemnicom
mówiły najprościej o spokoju
najszczerzej o ciszy
najprawdziwiej
o sile

14 060 wyświetleń
88 tekstów
29 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!