Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zawiedziony?
Jak zawsze.

Sobą?
Bez wyjątku.

Walczący?
Do końca.

Kochający?
Teraz i na zawsze.

5592 wyświetlenia
65 tekstów
1 obserwujący
  • gabaldon

    27 November 2014, 01:59

    Monumentalna postawa...