Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czas

Zatrzymał się zegar
I z uporem maniaka
Wskazówka za wskazówką
Nie chce się ruszyć dalej

Piasek tak wartko
Przez palce ręki
Ziarnko po ziarnku
Sypie się w rytm piosenki

I pytania do Was moje:
Kto odważny?
Kto wyłączy tą mą melodię?

4838 wyświetleń
23 teksty
1 obserwujący