Menu
Gildia Pióra na Patronite

tulipanowy chłopak 3

zatracony w tulipanach
nieprzytomnie usta skrywasz
w pąków ich aksamitach
muskasz płatki i całujesz

do serca je tulisz
jesteś spragniony
i nie nasycony
twoje myśli galopują

coraz szybciej i szybciej
jak na łące stado dzikich
koni na przekór przeciwnościom
nie odstępujesz od obranego celu

pragniesz być kochanym
pragniesz także kochać
z marzeń nie rezygnujesz
i nie Jesteś dostępny

93 771 wyświetleń
901 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!