Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Oni ciągle młodzi "

Zatracili się w ciszy
(Nie)zapominając o sobie
Oceanem marzeń płyną
Późną godziną do siebie
W jesieni życia z uśmiechem
Lata mijają srebrem sypią
Oni ciągle młodzi dla siebie
Ich uczuciu nic nie zaszkodzi
Długa chwila ciszy
Wzburzone fale oceanu
Odległość do pokonania
Ich jest ta jesień
Ich czas kochania

18.10.2021
17:35

281 886 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
  • yetick

    18 October 2021, 21:11

    W jesieni życia nie zatracić wzajemnych uczuć, piękne choć coraz rzadsze zjawisko niestety. Widzę nieraz starszych ludzi trzymających się za ręce, uśmiechniętych i pogodnych choć czas wyrył im na twarzach niejedną troskę. Mam dla nich głęboki szacunek.. 😎

  • Victoria Angel

    18 October 2021, 16:07

    Jakby o mojej miłości...