Menu
Gildia Pióra na Patronite

Walc

Zatańczmy walca
W takt stuków dzięcioła
Muskając źdźbła trawy rękami

Wsłuchani
W pieśń ptasich chórów
I w kwartet smyczkowy świerszczy

Wirujmy
Raz dotykając nieba
By za chwilę spaść do piekła

35 647 wyświetleń
300 tekstów
14 obserwujących