Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zaszczyty...⚠️

📯 Zaszczyty... 📯

Nie mogąc zasnąć liczę me zaszczyty...🎖🏆👑
Czym mnie zaszczycil byt tutaj w mym kraju 🇵🇱
Masyw absurdu został już zdobyty
Trzeba mi czekać aby dożyć raju🕊

Zaszczyt to wielki za kurtynę zajrzeć
Zobaczyć podłość i wszelkie przekręty
Nigdy sojuszu z tą podłością zawrzeć
Tam kłamstwo śmierdzi i cuchnące męty

Poznać potwory co szukają haków
Pieniądz łańcuchem i próżnoscią świata 🌏💱
To jest zamordyzm dla chciwych biedaków
Coś o tym wspomnę choć dziś mi to "lata"...

Trzeba w układach być... w krwawym uścisku
Ktoś przecież śmierci wykona rozkazy💉= ☠
Historia świeci i ginie w ognisku
Dziś "delikatnie" pobiorą wymazy...🩺

Po co 📢 ostrzegać 📢
Co niektórzy wiedzą
Teraz się biznes w odtrutkę ☣💸szykuje
Ci tam na górze 🏛🗽w niepokoju siedzą
To od podłości są największe wuje...

Spis inwentarza pilnie im potrzebny
Iniekcji kupę jak i czarne worki🏴‍☠️
W promocji ...💉 każdy tu wielebny
Jak pragniesz prawdy... to czekają Tworki...

W Polsce to widzę już jest historycznie
Aby człowieka o tak sobie gnoić
Przyjmować kłamstwa ot tak bezkrytycznie
A zniszczonego jeszcze dalej "doić"...

Zaszczyt mnie dotknął gdy byłem sztabowcem
Gdy "prawą" mocno popierałem stronę
Wszystko to poszło na jakieś manowce
A Braun mnie zamiótł w podzięce ogonem...

Potem zaszczycił mnie o szóstej rano
Oddział co z bronią wszystkich mi obudził
Agenta łatę w mediach mi nadano
Poznać mi dano świadomość u ludzi

Poznałem bandę w togach... 👨‍🎓💲tych sędziowskich ⚖
Morderców 🤬👿 w ZUSach i innych urzędów
Innych pociotków tych prl-owskich
Gdzie się wyczuwa ich kłamstwa obłędu...🤐🤫🙊

Kolejny zaszczyt mieć przed sobą Syjonistę🇮🇱
Michnik & Czuchnowski w ławie oskarżeni
Przecież wiadomo prawda się nie wyda
W absurdzie świadków do sprawy się wżeni...

Zaszczyt kolejny to też informacja
Sprawa z Michnikiem ma zginąć z Historii⛩🕰⌛
Bo niespodziankę dla wszystkich ma nacja
Znana jest z fałszu i spisków teorii...

Kolejny zaszczyt różne informacje
O czarnych workach co rządy kupują
Ważne 💉⚕ udane wakacje
Kłamstwo podstawą mamoną sterują...

Zaszczyt to wielki mieć wiedzę co w planach
Zaszczyt kolejny być ignorowanym
Ci co są w maskach klęczą na kolanach
Pragną iniekcji by być zabijanym...

Trzeba być twardym by przeczekać czasy
Wojny światowej medialnej 📡🗞obłudy💲💰
Ci z widelcami robią czystkę rasy
Prawdę wciąż kryją... gonią ją do budy...

Zaszczyt kolejny to diagnoza świadka
Człowiek bez grosza wnet się sam zabije
Diagnoza w sądzie poszła od gagatka
Prędzej w to kłamstwo klina mocno wbije...

Nie chcę zaszczytów🏆 żadnych mieć od ludzi
Życie mi dało wiele doświadczenia
Tlum złotych cielców🐏🐑 już się nie obudzi✝️
Nie ma przyszłości dla ludzi z kamienia..🙈🎭
__________________________________

Sławomir Marczewski
20-08-2021r.
Godz. 02:21

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001764152002

50 834 wyświetlenia
1087 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!