Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Zaświeć słońcem
smutne sprawy.
Szczęściem zamknij
puste okna.
Uśmiech zostaw
gdzie popadnie.
A dla niego zostaw...
Nagość.

3413 wyświetleń
30 tekstów
0 obserwujących
  • krysta

    7 November 2014, 10:25

    :)