Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Potrzeba pisania "

Zastanawiam się...
Jak życiu nadać głębszy sens?
Piszę więc Jestem.
Czy to jest konieczne?
Być może zbyteczne?
Serce otwarte mam -
Byś nigdy nie był Sam.
Piszę - taką potrzebę mam.

281 886 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!