Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zerwanie...

Zastanawiam się
ile jestem jeszcze
w stanie nosić
przyklejony uśmiech

Do pełnych ustach
kiedy to jednocześnie
bywa coraz śmieszne
jak człowieka łatwo

Idzie zwieść prostym
niby ruchem warg
gdzie czasami pragnę
zerwać z kłamstwami...

30.09.2015

52 749 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Pechowa_

    2 October 2015, 23:14

    Chyba z przyjemnością skorzystam z zaproszenia !

    Pozdrawiam serdecznie :)))

  • PINGWINIOWATY

    2 October 2015, 22:33

    Zapraszam na moją wysepkę ! Zamrozimy wszystkie kłamstwa ;p