Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

zasnę dziś
w Twych objęciach
otulę ciepłem...
przez mgłę widzę
błękitne oczy
dłonie ocierające łzy

niech spadnie deszcz
ostudzi gorączkę
zanim chmury
roztoczą krąg
przyjdź w śnie
tylko tu mogę czuć Cię

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
  • motylek96

    10 January 2011, 22:02

    Uroczo:)

  • AnnMaria

    10 January 2011, 20:42

    Przepiękne.