Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zapytaj o mnie

Zapytaj kwiatów o moje imię
Bo jestem jak wiatr
Co ich płatki mierzwi
Zapytaj drzew o moją duszę
Zamykam ją czasem
W koronach ich liści
Zapytaj psa o moje serce
W nim ono bije
Najmocniej najpiękniej
Zapytaj przechodnia o moje życie
Nic ci nie powie
Bo nie wie że teraz
Umieram za rogiem

5922 wyświetlenia
86 tekstów
19 obserwujących
  • zapach_bzu

    8 June 2015, 18:35

    Malusia_035
    Dziękuję za odwiedziny :)
    Do miłego! :)

  • Malusia_035

    1 June 2015, 20:07

    śliczny ..:)

    Pozdrawiam :))

  • zapach_bzu

    31 May 2015, 12:02

    Dziękuję nicola-57 za odwiedziny :)
    Wszystkiego dobrego na niedzielę Ci życzę.

  • nicola-57

    31 May 2015, 10:17

    "zapytaj drzew o moją duszę", "zapytaj psa o moje serce", ależ to ładne
    bdb wiersz, serdeczności szczególne :)

  • zapach_bzu

    30 May 2015, 18:58

    Bardzo mi miło, że podoba Wam się mój tekst :)
    Dziękuję za poświęcenie na mnie Waszego czasu.
    Ściskam.

  • mill

    30 May 2015, 18:50

    ...tajemniczy i bardzo ładny wiersz ...;)...hipnotyzuje mnie :)))

  • krysta

    30 May 2015, 18:47

    ujmujący, piękny wiersz...
    pozdrawiam serdecznie :)

  • sentymentalna_

    30 May 2015, 18:43

    Bardzo przyjemny :)