Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Bezdomna Miłości Ma"

Zapukałaś do mych drzwi
Szybko otworzyłam Ci
Zmarznięta...Przejęta...
Zaniedbana bez posłania
Srebrne oczęta Twe
Znalazły wreszcie mnie
Szukałaś mnie tyle lat ?
Przecież jestem...wejdź...
Zostań - nie na chwilę...
Jedną czy dwie...
Zostań na całe dnie...
Tygodnie...Miesiące...Lata
Zostań ze mną do końca Świata
...

23.03.2021
21:53

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!