Menu
Gildia Pióra na Patronite

,, Postaram się "

Zapomnieć Ciebie
Obłoku na niebie
Promieniu złocisty
Akcie strzelisty
Postaram się
Pamiętać dobro..
Otrzymane kiedyś
Dzisiaj dziękuję
Serce wariuje
Wytrzymam to
Tak jak i zło
Otrzymane kiedyś
...
21.09.2022
19:19

281 885 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących