Menu
Gildia Pióra na Patronite

'bym

Zapomniałabym, gdybym tylko mogła,
wyzbyłabym się czarnych myśli wiecznych,
naprawiłabym wszystko, co tylko możliwe,
by przywrócić Cię do krainy obecnych.

Odplątałabym pęki zawiłej przeszłości,
wykrzyczałabym słowa, co wiem, że pomogą,
dałabym siłę na przejście szlaków wietrznych
by przywrócić Cię do krainy obecnych.

------------------------------------------
Anna Płaczkowska

2585 wyświetleń
48 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!