Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zapominam.
Na krótko
Twój obraz w pamięci zanika.
Potem
Znów mi w myślach
Błękitnych Twych oczu
wspomnienie przemyka.
I znów mary senne Twe postaci
Sprawiają,
Że słabnę.
Że umrzeć chcę
W Twe ramiona schwytana
Nim wzrokiem pustkę ogarnę
I samotność poczuję
Kołem wokół zamkniętą…
Nim zasnę
Odfrunę i spadnę
I na dnie bez Ciebie
Zgasnę…

6060 wyświetleń
33 teksty
1 obserwujący