Menu
Gildia Pióra na Patronite

*

zapłakało niebo
spaliło się słońce
i zgasło tysiąc gwiazd

a mi pozostały jedynie
smutne oczy utopione we łzach
którym powiedzieć nie potrafię
że już nigdy nie spojrzą na Ciebie

a pęknięte z bólu serce
nie zrozumie
że bezpowrotnie odebrano mu
jego największe szczęście

bo nigdy do mnie nie wrócisz

Aniele mój
uwierzyć nie mogę
że na zawsze pozostaniesz tam
gdzie nie chciałaś mnie zabrać

już nie istnieje dla mnie żaden świat bez Ciebie
wspomnienia mam ciepłe
ale dłonie zimne
i rozdarte serce

i słów nie mam by powiedzieć
jak mocno Cię kochałam
i jak bardzo za Tobą tęsknię

*Najlepszej Przyjaciółce

13 823 wyświetlenia
144 teksty
14 obserwujących
  • Adnachiel

    14 June 2022, 20:07

    Pain, nareszcie jesteś...! Bardzo cię cieszę, choć wiersz smutno-piękny.

    • PainWithoutLove

      29 June 2022, 11:03

      Jestem :) dziękuję za Twoją obecność tutaj Adnachiel! Dużo czasu minęło, a ja wciąż pamiętam o Twoich pięknych wierszach... :)