Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dusza

Zapatrzenie nie w siebie
gdzieś utopione
zabłąkane w chaosie
własnych liter smutku
z garścią serca ...
ulatują w tchnieniu
by pozostać życiem
zapisanym w nutach
kartek poblakłych.
Pocałunkiem zimnym
witasz pytając o miłość
chłonąc oddechem
to co przynosi ci wiatr
oceanu szepty
błękitu umarłych ...

http://www.youtube.com/watch?v=S4sDLxxlpkk

52 541 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
  • Sol 8

    5 September 2012, 17:36

    :) aczkolwiek dziękuje

  • czarna mamba

    5 September 2012, 16:14

    aczkolwiek-fajny:)