Menu
Gildia Pióra na Patronite

Serce nie kłania się byle komu

Zapamiętaj na długo
Najlepiej na zawsze
Gdziekolwiek będziesz
Moja gwiazda dla ciebie
Zawsze będzie płonąć
Gdy poczujesz się samotna
Czując smutek
Ściskający serce
Wsłuchaj się proszę
To mój głos ciebie wzywa
Musisz wiedzieć
Że przetrwam
Gdy tylko pozwolisz
Abym żył w twojej świadomości
Bo miłość nie zna pojęcia logiki
Żyje się tu i teraz
Tu i teraz z tobą
Marzenie
Które pojawia się ze słońcem
I znika
W ciemną noc
Księżycem skąpaną
Nieśmiertelna wizja
Ja z tobą

52 591 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!