Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiersz lepikującego

Zapalił się lepik
jasna cholera!
o baniak oparte blachy
czy to pomaga-?-psia kość
cholera!
od rana przed dymem
ucieczka

W domu dzieci
na wypłatę żona czeka
dobrze płatna fucha
dym widać z daleka
trzydzieści lat w branży
smoła
w płucach też
smoła...

marka

128 106 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Seneka 18

    27 August 2010, 07:30

    :)

  • Piłkareczka*

    27 August 2010, 07:13

    Podoba mi się :) +