Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteś moją nadzieją

Zapadłem
Na przypadek
Jakiś zmyślny
Moje serce
Leczysz jednak
Skutecznie
Lekarstwem
Pełnym miłości

52 591 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
  • Tomasz M.

    16 October 2020, 16:11

    Dziękuję ☺️