Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieistnienie

Zapadam się w siebie
Gdzieś wgłąb
Coraz głębiej
Nie ma mnie tu
Gdzie jestem
Zanikam
Ulatniam się
Nie wnikam
Nie patrzę w twarz
Chyba nie istnieję
Uciekam
Ty się śmiejesz

2582 wyświetlenia
19 tekstów
0 obserwujących