Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dedykacja szeptem.

Zapachem miłości ujmujesz co noc ...
Przychodzisz do mnie ciemną nocą ulotna niczym pełen marzeń sen,
ubrana jedynie w moje spojrzenie czule obejmujące całą Cię
wciąż drżąca , otulona zapachem naszej wczorajszej namiętności
wypełniona szczęściem i dedykacji palców niespotykanej czułości.

W ciszy wspólnych spragnionych oddechów gasisz powoli niepokój mej duszy
pozwalasz zapomnieć złe chwile,Twa namiętność opory me wszystkie kruszy
pozwól naszym nagim ciałom spleść się w ciasnym uścisku przeznaczenia
nasze chwile miłości ponownie przeniosą nas w inny wymiar zapomnienia.

Przytul się do mnie szczelnie ,twarz ujmij w swe dłonie,obsyp czułościami
nie pozwól by ktokolwiek zajął to wyjątkowe miejsce pomiędzy naszymi ciałami.
Dotykaj co noc szeptów wirujących natchnieniem ,melodią wspólnych oddechów zniewalaj,
złożyć skrzydeł i zamknąć gdzieś w środku głębi tych uczuć już nigdy mi nie pozwalaj...

...nie dopuść by znów jak kiedyś "Upadły Anioł " zapanował nad mą duszą
przywołując samotności wspomnienia poddając umysł niekończącym się katuszom,
gdzie łza obojętności zmroziła me serce,odpychając od siebie szukających czułości,
zamykałem się w swoim świecie szukając ciszy i zapomnienia w mrokach samotności.

Wiersz dedykowany ღ

Rafał
~ I ภ ғ ĭ ภ ĭ т ε ~
12.12.2017

10 921 wyświetleń
94 teksty
22 obserwujących
  • kati75

    19 September 2021, 14:23

    W tych słowach można się zatracić... Piękne!zostawiam ciepłe pozdrowionka Rafałku🙂🌞🌻

    • Infinite Gentleman Night

      15 October 2021, 15:07

      Bardzo Ci dziękuję Kasiu za tak miłe słowa ehhh czyżbyś chciała zobaczyć łezkę szczęścia w moim oku ? nie wiem niestety czy przedrze się przez ciemne chmury okrywające źrenice 😁😁tęczowe pozdrowionka lecą w Twoją stronę 🌈🌞