Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za oknem

za oknem ludzie żyją,kochają i umierają..
za oknem plejady gwiazd i szum morskich fal..
choć jesteś tą jedyną..
nie sadze bym cie miał..
za oknem światła miasta..
na ścianie kładą cień..
nie słyszę czy tu jesteś..
choć głośno wołam cie..
wnet ty mi odpowiadasz potokiem ciepłych slow
ze czekasz w lepszych czasach..
tam się spotkamy znów..

13 667 wyświetleń
116 tekstów
19 obserwujących
  • zlo282

    12 October 2012, 09:56

    a te twoje to ulubione moje :0

  • giulietka

    11 October 2012, 21:06

    wow
    jeden z Twoich moich ulubionych:)

  • Gaia

    1 October 2012, 21:56

    dalej jest już tylko poza..
    Bardzo ciekawy wiersz :)

  • zlo282

    1 October 2012, 20:09

    dzieki kolego milego wieczoru :)

  • zlo282

    1 October 2012, 19:38

    Dziekować

  • Gandziorka

    1 October 2012, 19:29

    piękne...