Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pragnienie

Zanurz się we mnie …
Rozpal pragnienie…
Nie roztrząsaj myśli.
Miotane wiatrem – gubią siłę,
Istnienie marzeń.
Ukryj spojrzenie w mych oczach.
Ukołysz serce- melodią swych dźwięków.
Muskaj delikatnie:
Dotykiem , pocałunkiem.
Chwytaj chwilę :
Dłoń w dłoni – szczęście krótkie.
Oswój nietuzinkowe serce ,
Spragnione pieszczot ,
Ugodzone ostrym mieczem.
A gdy będziesz trwaj wiecznie…

24 010 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!