Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie wolno mi nie tęsknić za oceanem twoich dłoni

Zanurkowałam w twoim sercu
a przecież nie umiem pływać

teraz wszystkie chwile z tobą są pierwszymi
odkąd przybiłam do brzegu twoich ust

834 wyświetlenia
8 tekstów
1 obserwujący
  • Voyage

    11 December 2016, 00:08

    Autorka chyba nie wątpi, że miłość czyni cuda...?;))
    Ładny wiersz, bardzo ładny..;))

  • RedRose

    1 February 2016, 00:04

    pięknie ;)

  • Cytrusowa

    6 January 2016, 18:41

    Piękny ;-)

  • HeLkon

    2 January 2016, 01:06

    Pochodziłbym po plaży jak przeczytałem ;)

  • krysta

    1 January 2016, 02:06

    wymowny, ładnie zapisany.
    pozdrawiam noworocznie :)