Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szkarłat

Zanim znikniesz,
przygotuj mi wannę z gorącą wodą,
nalej kieliszek czerwonego wina
z gorzkim posmakiem,
przynieś sztylet najostrzejszy
i pozwól mi zanurzyć się w szkarłatnej toni
czystszej od łez.

3019 wyświetleń
45 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!