Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obraz w sypialni

Zanim wyrzucę wszystkie meble
i wytrę brudne okno
zanim wymkną się moje
jutrzejsze plany...

Zbuduję most
zamknięty na ścianie
okuty w nadzieję
wystrzępionych słów

By utrzymywał przy życiu
wygasłe wybory
spopielałe piosenki.
rozproszone ścieżki.

Tkliwe płótno ,
zniekształca horyzont.

3343 wyświetlenia
63 teksty
1 obserwujący
  • Cris

    27 April 2016, 22:25

    wymownie.
    :)