Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wszystkim się zajmujesz

zamykasz mi oczy na strach
bez wyjścia nie zostawiasz samej sobie
na noc bajki zapraszasz prosto z nieba
do pastelowych snów układasz
wśród szeptanych przytulanek
jeszcze
otwierasz mi głowę szeroko
na dobre powiewy wypuszczasz latawce
najdalszych przeczuć nie wstrzymujesz
od wiary z nadzieją na cuda
dzieją się odkąd jesteś

12 234 wyświetlenia
103 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!