Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zamykam oczy,
by nie wpaść w pułapkę świata
utkanego z żelaznych konstrukcji uśmiechów.

Wyłączam szklane ekrany
cudzych myśli,
które mówią mi jak mam żyć.

Kim mam być.

Zrywam kajdany
strefy bezpieczeństwa.
Przywdziewam suknię wolności
w czerwone kwiaty.
Ruszam w drogę,
by odnaleźć siebie...

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących
  • fyrfle

    24 March 2020, 13:18

    Żelazne konstrukcje uśmiechów budzą niepokój.

  • 17 March 2020, 19:51

    :))

  • 17 March 2020, 09:37

    Wedrówka w głab siebie mimo kwarantanny dozwolona :-P

    od yestem
  • 16 March 2020, 22:25

    Oooo Niegrzeczna, a mówią wszyscy, żeby grzecznie siedzieć w domku. ;)
    Dobranoc. :))