Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zamknij oczy
drugi raz
długo nie otwieraj
dam Ci czas...

I huragan rozbiję o uszy
i powiodę Cię w otchłań rozkoszy.

Pochylę się nad Tobą
z nieba
ukołysze chwałą
jeśli będzie trzeba.

Strącę na Ciebie
nawał miłości
z uczucia grzmotów
nieskończoności.

Tylko raz jeden
pozwól siebie dotknąć
Spojrzeć w oczy minutę
w Twych ramionach
zmoknąć.

Tylko raz jeden
zabij we mnie dumę
chwyć mocno w swe ręce
nie puszczaj już więcej.

Póki życia starczy
będę Cię kochała
Nie odejdę nigdy
- już sama zostałam.

Wywieszona w piekle smażę się i wędzę
skrępowane mam nogi, oczy, no i ręce.

Nie wyciągnie mnie z tego
żaden Anioł boski
Nie wyzwoli bohater
książę, nikt niebieski.

I nie trzeba mi litości
nie chcę smutku, żalu
Sama Cię zniszczyłam
Dobrze tak mi
za to!

22 534 wyświetlenia
262 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!