Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cisza

Zamknij oczka swe,

pochyl główkę do kolan,

zwiń w kłębek się,

nie słuchaj niczego dookoła,

nie przepuść żadnej myśli.

Poprostu oddychaj.

Czy słyszysz tą cisze?

To dobrze, znaczy że odpoczywasz.

Czas stanął w bezruchu dla Ciebie.

Jesteś sam tutaj jeden.

Co zrobisz? Sam nie wiem.

Czy czujesz serca bicie?

Nie istnieje moc która w tej chwili może Cie ograniczać.

Weź to prosze za nakaz, ta chwila dla Ciebie oddana.

Jedna z miliona tych chwil, która Twój życiorys dokarmiać ma.

17 079 wyświetleń
190 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!