Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wspomnienie

Zamknięta w klatce wspomnień,
Pogubiona we własnym życiu,
Szukam między zjawa, a snem
Szukam lecz przede mną tylko wspomnienia,
Szukam mych uczuc, łez usmiechu...
Szukam lecz tego już nie ma, To już tylko wspomnienie....

16 196 wyświetleń
172 teksty
4 obserwujących
  • Sol 8

    22 March 2011, 17:02

    Wspomnienia mogą być radością i przekleństwem . Pozdrawiam .