Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 13 June 2017

Trzy w jednym

Zamknięta
na klucz
na zamek
na drzwi

Otwarta
na umysł
na miłość
na świat

Uchylona
na rąbek
na tajemnice
na ciebie

47 970 wyświetleń
306 tekstów
144 obserwujących
  • .Rodia

    18 June 2017, 12:34

    a to takie psychologiczne
    trochę o osobowości
    trzy bit taki bez papierka

  • fyrfle

    13 June 2017, 13:14

    Coś w tym jest z miłości, może nawet...

  • Uczuciowa

    2 October 2012, 17:38

    Prostota :)