Menu
Gildia Pióra na Patronite

Minione

Zamknąć w szkatułce,
zakopać - niby posłać do grobu,
kluczyk rzucić za siebie
i po prostu iść do przodu.
Serce wciąż pogniecione,
jak te uczucia spisane na kartce,
a rozum i emocje
w nierównej stają walce.

10 909 wyświetleń
92 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!