Menu
Gildia Pióra na Patronite

whisky

zamawiam w barze whisky
i lubię myśleć, że to tak trochę
jakbyśmy się całowali

ciągle czytam nasze wiadomości
sprzed kilku miesięcy
i lubię myśleć, że to tak trochę
jakbyśmy dalej rozmawiali

wychodzę na papierosa
w środku nocy i patrzę w gwiazdy
lubię myśleć, że ty też to robisz
myślisz o mnie i czasem nawet tęsknisz

- królowa pszczół

4091 wyświetleń
43 teksty
1 obserwujący
  • Lacrimas

    26 June 2020, 12:06

    ten początek jest niezły.

    osobiście mogę polecić Red Stag’a z lodem – w te (prawie) letnie noce jest jak całowanie kogoś tuż po tym, gdy pchniesz go już na ścianę.

    spróbuj.