Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ładnie robimy brzydkie rzeczy

zalotnie układamy się od początku
odwracamy wygodnie kształty
przeciągamy chwilę
między innymi
zachciankami ośmielamy się wzajemnie
coraz bliższe połączenia
ciekawości ze wstydem

odmówić nam nie można brawury
decydujemy się na całość
za każdym pierwszym razem
zaskoczeni nowym smakiem
niewybrednie myślimy o sobie
do ostatniej kropli

najbardziej lubisz syrop klonowy
a ja kiedy jesz ananasy

zaraz będzie dobrze
po wszystkim
a jutro znowu

sąsiedzi odwrócą zawstydzony wzrok

12 234 wyświetlenia
103 teksty
8 obserwujących