Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zakochać się tak,
jakby serce zaraz miało rozerwać
Zakochać tak mocno,
by widząc go,
czuć powiew powietrza jak gorące uderzenie,
mając na ręku gęsią skórkę
Zakochać się,
jak gdyby nigdy miało nie nadejść wielkie rozczarowanie

24 187 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących